HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

swaaac

Kategori: SWAC(sonny with a chance)
Hey guys
Vi har just fått ord från Disney att det är helt officiellt att Sonny With A Chance har fått nya beteckningar till So Random. Begäran från producent Streve Marmelundertecknades iväg på Disney Channel i morse och, naturligtvis, gjorde i går kvällBrandon Mychal Smith tillkännagivandet i en videointervju.
Såvitt Demi beträffar är hon fortfarande inte tillbaka till arbetet showen, men en talesman för Disney Channel har försäkrat oss om att hennes karaktär inte hardumpats från showen och att alla rykten om som är helt felaktiga.
"Demi Lovato karaktär," Sonny Monroe ", So Random (formellt med titeln" SonnyWith A Chance) har inte skrapas bort serien. Påståenden säger Lovato har skrivits avär falskt beror på hennes namn på showen och karaktär är fortfarande vid liv. "Disneytalesman berättade
Vi förstår många inte är nöjda med namnbytet eftersom det blir en helt annan typ visar nu än förra säsongen. Vi kommer bara att vänta och se hur det är och hoppas Demikommer att återvända till showen. Bollen är helt i hennes domstol för att återgå till att visa eller inte återvända.


    Postat av: Jessica =)

Va härligt att höra! :) Men vart har du hittat denna information någonstans?? Väldigt bra sida förresten!! :) /Jess


      Datum: 2011-03-02


     Namn:
      Kom ihåg mig?
     E-postadress: (publiceras ej)
     
     URL/Bloggadress:
     
     Kommentar: