HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Demi Lovato tillbaka i studion? Inte så snabbt

Kategori: Nyheter


För några dagar sedan vi från DBR - liksom massor av andra nyheter webbplatser - rapporterade att Demi var tillbaka i studion för att spela några nya låtar.Webbplatsen RobotCeleb menar däremot att det dessa rykten kan vara osant.
Kolla in deras artikel nedan: 

"Disney teen queen Demi Lovato, som släpptes nyligen från ett stint på rehab, har ryktats vara i studion redan, spela in material till hennes nästa album. Men som det visar sig, tycks dessa spekulationer inte så trovärdig. Demi Lovato har faktiskt besök Hollywood Records nyligen, men det var bara att plocka för hennes album i hennes guldplakett, "Glöm inte." 
Även om det skulle vara häftigt att se Demi Lovato tillbaka i aktion, skulle det vara mer meningsfullt för sångerskan att ta en paus innan omedelbart gå tillbaka till arbetet och spottar spår ut. Övertidsarbete sig leder till stress, som kan bidra till att kändisar besöker rehab i första hand (och det skulle vara säkert att anta att Demi inte vill återvända till rehab något snart!) 

Ända sedan lämnat rehab, har Demi Lovato haft att göra med en lavin av rykten.Exempelvis har stjärnan varit ryktas ha varit inblandad med ex-pojkvän Joe Jonas (Jonas Brothers), som för närvarande dating Ashley Greene. Lovato var också spekulerats att ha en ätstörning, som också är ogrundat. Denna senaste ryktet om Demi inspelning i studion, medan till synes osant, är åtminstone ett positivt och kommer förhoppningsvis att inspirera Demi att komma tillbaka och sjunga när hon är redo. "



     Namn:
      Kom ihåg mig?
     E-postadress: (publiceras ej)
     
     URL/Bloggadress:
     
     Kommentar: